Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Citigo Drive

Nieuws: Skoda Citigo Drive

Actiemodel: Skoda Citigo Drive

14.01.2014

Om de Citigo vanuit de lade weer op het bureau te krijgen stelt Skoda het kleintje als Drive-uitvoering voor. Het model is, hoe kan het ook anders, rijker uitgerust en dat tegen een lagere prijs. Daarnaast zijn er vele opties voor een gunstiger prijsje te bestellen.

De Skoda Citigo Drive is gebaseerd op de Ambition-uitvoering, normaliter het middelste uitrustingniveau van het leveringsprogramma. Met de zolang de voorraad strekt te koop aangeboden Drive wordt die eventjes naar de tweede rang verwezen en dat is niet zonder reden. Tegen een bescheiden meerprijs van € 800,- ben je als koper van de Citigo Drive namelijk verzekerd van heel wat luxe zaken.

Zaken zoals onder meer dagrijverlichting, ESC (Elektronische Stabiliteits Controle), 14 inch lichtmetalen velgen (type Apus), mistlampen vóór, airconditioning met pollenfilter, een boordcomputer, cruise control, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en een lederen 3-spaaks stuurwiel, pookknop en handremgreep. Ook aan de muziekliefhebber is gedacht met het Radio Funky-systeem inclusief navigatie en voorbereiding voor Move & Fun.

Prijs en andere opties
De Citigo Drive is leverbaar vanaf € 10.790,- en dat scheelt in het meeste gunstige geval € 1.000,- ten opzichte van een vergelijkbaar uitgeruste Citigo met de Ambition als basis. Wie nog meer luxe wenst kan zich buigen over enkele overgebleven opties. Zo prijst Skoda zelf het € 90,- kostende Audio Pack Plus met 4 extra speakers en het Move & Fun-navigatiesysteem met 5 inch kleuren touchscreen, Bluetooth handsfree carkit en SD-kaartlezer voor € 350.-. Voor € 70 of € 110,- (respectievelijk 3- en 5-deurs) kan het Functie-pakket besteld worden. Hiermee krijgt de Citigo een nettenset in de kofferruimte, een make-upspiegel voor de bestuurder, een multimediahouder en een horizontaal neerklapbare passagiersstoel (voor de 5-deursuitvoering). Bij de 3-deurs trakteert Skoda juist op een easy entry systeem met memoryfunctie.

Drie motoren
De Citigo Drive is leverbaar met de 60 en 75 pk sterke éénliter driecilinder. Schakelen kan via een handbak of een automaat. Ook is de Drive er met een 1.0 CNG-aardgasmotor met 68 pk. Deze is goed voor 14% bijtelling bij zakelijk gebruik. De andere motoriseringen vallen in de 20%-klasse.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model