Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda 2013

Nieuws: Skoda 2013

Skoda teast met 6 nieuwe modellen

07.01.2013

Het jaar 2013 staat bij Skoda voor een zestal nieuwe dan wel vernieuwde modellen. De Tsjechen stomen daarmee flink door en laten ons dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Met een teaser warmt Skoda ons op voor een jaar vol nieuws.

Geheel onbekend zijn de modellen onder het doek niet. Van de eerste is dat doek al getrokken en toont de Rapid. Want ondanks dat deze al gepresenteerd en door ons gereden is staat de officiële marktintroductie voor dit jaar gepland. Dat geldt ook voor de nagelnieuwe Octavia zoals die te zien is op de tweede foto. De derde telg is de nieuwe Octavia Combi die weliswaar nog niet officieel is gepresenteerd, maar we dankzij spyshots ook al kennen.

Het nieuws
Het grootste nieuws is onder de tweede helft met doeken verstopt. Wij verwachten dat wanneer de kalender om zal slaan naar 2014 er duidelijk is geworden dat er onder deze doeken een nieuwe Octavia RS, een gefacelifte Superb en een eveneens vernieuwde Yeti vandaan zullen zijn gekomen. De compleet nieuwe Fabia staat pas voor 2014 op de agenda. Waar nog wel over twijfelen is een eventuele Rapid hatchback. Die is nog altijd niet officieel bevestigd, maar volgens eerdere geruchten zou die ook voor 2013 op de agenda moeten staan. Hoe het ook moge worden, 2013 zal voor Skoda een vernieuwend jaar worden!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model