Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Tribu

Nieuws: Seat Tribu

Seat verrast met Tribu

10.09.2007

Seat komt met een conceptcar naar Frankfurt. De Tribu, zoals het studiemodel heet, moet de nieuwe designtaal van Seat weergeven. Tegelijkertijd zou dit wel eens de twee SUV van het Spaanse merk kunnen worden.

Nieuws Seat TribuDe Tribu is de eerste auto die door de nieuwe ontwerper van Seat is ontworpen. Luc Donckerwolke is deverantwoordelijke voor de auto en ook voor toekomstige producten van het merk. De Belg werkt nu na een tijd bij Lamborghini gewerkt te hebben bij Seat.

Productiekansen voor de Tribu

De Tribu geeft de nieuwe designtaal aan die het merk ook gaat voeren bij de nieuwe Toledo. Vooral de neus van de Tribu zullen we terug zien op toekomstige Seat modellen. Ook zou de Tribu zelf nog productiekansen hebben. De conceptcar is gebaseerd op de Volkswagen Tiguan en dit zo betekenen dat hij binnen niet al te lange tijd in productie zou kunnen gaan. Sommige bronnen verwachten dat hij in begin 2009 op de markt komt. Of dat echt zo is wil Seat niet bevestigen. Wellicht weten we op 11 september meer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model