Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Seat Toledo

Nieuws: Seat Toledo

Nieuwe sedan en stationwagon voor Seat

25.05.2007

Met de komst van de nieuwe Toledo verdween er een sedan van formaat uit het modellengamma van de Spanjaarden. Achteraf gezien niet een al te slimme stap. De verkopen van de huidige Toledo vallen tegen. Reden genoeg voor Seat om opnieuw een middenklasse sedan te lanceren.

Sedan en stationwagon in C/D-segment

Nieuws Seat ToledoInmiddels heeft Seat de eerste schetsen van het model gepresenteerd. Seat topman Erich Schmitt presenteerde in hoogst eigen persoon de eerste impressies van het nieuwe model. De auto komt er als sedan en tevens ook als stationwagon. Vanaf 2009 moeten deze twee nieuwe modellen de concurrentie aangaan met onder meer de Volkswagen Passat (Variant), Volvo S40/V50, Ford Mondeo en Peugeot 407 (SW).

Sportief design

Het design is zoals we van Seat gewend zijn duidelijk gericht op sportiviteit. Ondanks dat het slechts schetsen zijn tonen deze beelden wel een eerste indruk van het model. Vooral de achterzijde heeft wat weg van de Audi A5 en ook de voorzijde heeft wel wat weg van Audi's modellengamma. Dat belooft wat!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model