Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Mii

Nieuws: Seat Mii

Vier portieren voor Seat Mii

09.02.2012

Seat presenteert de vijfdeurs Mii en treedt daarmee in de voetsporen van zusterfabrikanten Volkswagen en Skoda. Net als zij lanceert Seat de vijfdeurs carrosserievariant van hun benjamin in de zomer.

De vijfdeurs Seat Mii is met een lengte van 3,56 meter exact even lang als de driedeursuitvoering. Ook de breedte (1,64 meter) en hoogte (2,42 meter) zijn identiek, evenals de gebruikelijke bagageruimte van 251 liter. Door het neerklappen van de achterbank ontstaat er maximaal 951 liter. Ook hierin dus geen verschil. Nieuw is de introductie van een panoramisch glazen dak. Het paneel beslaat bijna het gehele dakoppervlak van de Mii en draagt door de grote hoeveelheid lichtinval volgens Seat bij aan het ruimtelijke gevoel binnenin de Mii. Vanaf maart is het als optie verkrijgbaar (op de 3-deurs).

Ecomotive
Seat MiiHet motorpalet omvat twee driecilinders, beide met een slagvolume van slechts 1.0 liter. De ene levert 60 pk, de andere 75 pk. Als verbruik geeft Seat een gemiddelde op van respectievelijk 4,5 en 4,7 liter per 100 kilometer. Daarnaast zijn er nog de Ecomotive-motoriseringen met eveneens een slagvolume van 1.0 liter. Het gemiddelde verbruik van die modellen ligt op 4,1 en 4,2 liter per 100 kilometer bij een CO2-uitstoot van 96 en 98 g/km.

Prijzen van de vijfdeurs Seat Mii zijn nog niet bekend, maar reken op slechts enkele honderden euro´s meer dan de driedeurs.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model