Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Mii

Nieuws: Seat Mii

Prijzen en uitvoeringen Seat Mii

09.04.2012

Nog een maand en dan is de nieuwe Seat Mii verkrijgbaar bij de dealers. Volgens de importeur een uitstekend moment om alle prijzen en uitrustingsniveaus bekend te maken. De vanafprijs van € 7.695,- was al gecommuniceerd.

Vanaf 3 mei start Seat met de uitlevering van de driedeurs Mii. De vijfdeurs carrosserievariant volgt later in dit jaar. Het goedkoopste model heet Entry en heeft de 1.0 liter E-Ecomotive driecilinder met 60 pk onder de kap. De prijs bedraagt € 7.695,- en de meerprijs voor de sterkere motorversie met 75 pk is voor alle uitvoeringen € 680,-.

Uitrustingniveaus
Wat luxe betreft hoef je van het Entry-instapniveau niet bijster veel te verwachten. De Reference (meerprijs € 620,-) biedt al wat meer met ESC, radiovoorbereiding en twee speakers en meerdere optiemogelijkheden zoals City Safety Assist, het veiligheidssysteem dat de Mii bij lage snelheden (tot 30 km/h) automatisch afremt wanneer er gevaar vanuit onverwachte hoek dreigt.
Op de Mii Style (€ 9.245,-) is dit veiligheidsnet standaard en behoren ook elektrische ramen vóór, centrale vergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, easy entry-instapsysteem, een in delen neerklapbare achterbank en 14 wieldoppen tot de aanwezige uitrusting. De meer rijke uitvoering is de Sport met 15 inch lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, donkergetinte ramen achter, een met leder bekleed stuur en pookknop, hoogglans dashboard, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en specifieke bekleding. De meerprijs bedraagt € 800,- ten opzichte van de Style.

Seat Portable System
Ook het vermelden waard is het geven van vier jaar garantie bij de Mii; voor het eerst op een nieuw aangeschafte Seat. Voorheen bedroeg dit twee jaar. Een andere vorm van comfort, maar tegen bijbetaling, is het nieuwe Seat Portable System, een navigatiesysteem en uitgebreide boordcomputer in één waarin ook alle telefoon- en diverse infortainmentfuncties zijn opgenomen. Het systeem is volledig geïntegreerd in de elektronica van de Mii, maar kan ook gemakkelijk worden meegenomen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model