Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Mii

Nieuws: Seat Mii

JamMii van Seat en chocolade

20.12.2012

Als je je buik nog niet vol hebt van chocoladeletters, haast je dan naar Seat’s nieuwe brand store in Malden. Daar staat namelijk in de etalage een met chocolade overgoten Mii waar iedereen zijn tanden in mag zetten.

Een showroomdeel van het winkelcentrum in Malden, nabij Nijmegen, is sinds deze week ingericht voor een volledig met melkchocolade overgoten Seat Mii. Afgelopen weekend kregen kinderen al de gelegenheid om de chocolade-Seat verder te verfraaien met kleine chocolaatjes en dat kan nog tot aan de jaarwisseling. Enkel ervan proeven mag ook en dat het dan maar mag smaken!

Winactie
Om de actie nog wat meer luister bij te zetten is een winactie op touw gezet waarbij bezoekers van de Seat brand store kunnen schatten hoeveel het totaalgewicht van de Mii inclusief de chocolade bedraagt. Degene die het juiste gewicht raadt kan volgend jaar ruimte op de oprit vrijmaken om twee maanden gratis in een nieuwe Seat Mii te rijden.

Eigen initiatief
De Mii overgoten met chocolade is overigens een initiatief van Seat-dealer Auto Traa uit Nijmegen. De op eigen houtje opgezette actie komt voort uit de eerder dit jaar geopende Seat brand store in de Kalverstraat in Amsterdam.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model