Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Mii

Nieuws: Seat Mii

Alleen online te bestellen: Seat @Mii

10.09.2012

Met de @Mii presenteert Seat een gelimiteerd actiemodel dat enkel online te bestellen is. Met een aantal unieke kenmerken, een rijke uitrusting en uiteraard voorzien van de nodige belastingvoordelen is de @Mii een sterk aanbod.

De @Mii is gebaseerd op de Mii Style Chic (5-deurs) voorzien van de 60 pk E-Ecomotive benzinemotor. In die uitvoering is de Mii al compleet, met onder andere centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, elektrische ramen vóór, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, ESC en Safety Assist, een radio/CD/MP3-speler, lichtmetalen velgen, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een lederen stuurwiel en pookknop, en witte accenten in het interieur. Seat voegt daar voor de @Mii nog een aantal unieke kenmerken aan toe. Voorbeelden daarvan zijn de witte 14 inch lichtmetalen velgen en witte spiegelkappen, maar bijvoorbeeld ook het Nachtblauw metallic koetswerk, exclusief voor de SEAT @Mii, en de opvallende @Mii portiersticker. Een speciale key cover alsook een bewaarhoesje voor het SEAT Portable System is standaard. Tot slot is de @Mii standaard voorzien van airconditioning.

All-in prijs
De online Mii is vanaf oktober leverbaar en vanaf heden te bestellen op Seat.nl. De prijs bedraagt € 11.900,- inclusief afleverkosten, mattenset etc.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model