Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Leon

Nieuws: Seat Leon

Vanafprijs Seat Leon 500 euro lager

08.11.2012

Begin oktober communiceerde Seat de prijzen van de nieuwe Leon. Wij vonden de basisprijs al aardig concurrerend, maar Seat vond achteraf dat het nog scherper kon.

De nieuwe Leon is per direct te bestellen, ermee rijden kunnen en doen wij begin december, en aan het einde van die maand wordt de auto verspreid over het dealerkanaal van Seat. De volledige prijslijst van het model vind je hier, maar voor de aangescherpte vanafprijs moet je even blijven hangen op deze pagina. Seat heeft deze namelijk verder aangescherpt. De daadwerkelijke instapprijs bedraagt niet € 18.750,- zoals eerder gecommuniceerd, maar € 18.250,-. Voor dit geld rijd je een Leon met 1.2 liter TSI-motor, goed voor 85 pk. De uitvoering heet dan Entry.

Introductiepakketten
Speciaal voor de snelle beslisser heeft Seat bovendien een aantrekkelijk introductieaanbod in petto, specifiek voor kopers van de Leon Style of Leon FR. Tegen een bescheiden meerprijs van € 1.250,- voorziet de fabrikant de Leon Style ook van volautomatische airconditioning, een navigatiesysteem met 5,8 inch aanraakscherm en acht speakers, iPod-aansluiting in het dashboardkastje, twee SD-kaartlezers en een gekleurd instrumentariumdisplay. Ook een regen- en lichtsensor, automatisch dimmende binnenspiegel, parkeersensoren voor en achter met optische weergave op het 5,8 inch scherm en 17 lichtmetalen velgen behoren toe aan het introductiepakket voor de Style-uitvoering.
In het geval van de Leon FR bedraagt de meerprijs € 1.450,- voor het intropakket. De inhoud van het pakket komt vrijwel geheel overeen als dat van de Style, met als fraaie extraatje LED-koplampen inclusief LED-dagrijverlichting.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model