Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: SEAT Leon

Nieuws: SEAT Leon

Twee rijk uitgeruste Style-uitvoeringen

23.10.2008

Seat lanceert de voorderlige Active Style- en Dynamic Style-uitvoeringen op de Leon. Beide uitvoeringen zijn rijk uitgerust tegen een scherpe prijs. Het voordeel voor de klant loopt op tot ruim € 2.000,-.

Eerder al lanceerde Seat de Active Style- en Dynamic Style-uitvoeringen op de Altea en Altea XL en niet zonder succes. Daarom heeft SEAT besloten deze aantrekkelijke versies nu ook voor de Leon te lanceren.

SEAT Leon Active Style
Seat LeonDe SEAT Leon Active Style is gebaseerd op de Leon Sport, maar krijgt als extra onder meer een radio/CD/MP3-speler met acht luidsprekers, een multifunctioneel stuurwiel, Bluetooth, een iPod-aansluiting, een boordcomputer, cruise control, airconditioning, donker getinte ramen vanaf de B-stijl, mistlampen vóór, 16-inch lichtmetalen velgen en parkeersensoren achter. Gezamenlijk vertegenwoordigen deze accessoires een meerprijs van € 2.379,-, maar de koper betaalt slechts € 295,- voor deze extra's. Dit komt neer op een voordeel van € 2.084,-. De Leon Active Style is leverbaar met de 1.6 (102 pk), de 1.4 TSI (125 pk) en de 1.9 TDI (105 pk). De SEAT Leon Active Style is per direct leverbaar vanaf € 21.790,-.

SEAT Leon Dynamic Style
Seat LeonDe Leon Dynamic Style is gebaseerd op de Leon Stylance en beschikt bovenop de Stylance-uitrusting onder meer over een regen- en lichtsensor, donker getinte ramen achter, Bluetooth, een aansluiting voor de iPod en parkeersensoren aan de achterzijde. Deze accessoires vertegenwoordigen een gezamenlijke waarde van € 1.488,-, maar SEAT rekent een meerprijs van slechts € 295,- voor het Dynamic Style-pakket. Het totale voordeel bedraagt daardoor bijna € 1.200,-. De Dynamic Style is leverbaar in combinatie met de 1.6 (102 pk), de 1.4 TSI (125 pk), de 2.0 FSI (150 pk), de 1.8 TSI (160 pk), de 1.9 TDI (105 pk) en de 2.0 TDI (140 pk). De SEAT Leon Dynamic Style heeft een vanafprijs van € 22.900,- en is per direct leverbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model