Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Seat Leon

Nieuws: Seat Leon

Seat Leon nu ook als Enjoy-uitvoering

14.10.2013

Om de verkopen van de Leon wat kracht bij te zetten presenteert Seat vanaf nu de Leon Enjoy. Dit actiemodel zagen we eerder al op andere Seat modellen en nu is ie ook in gelimiteerde oplage op de Leon beschikbaar.

Zo krijgt de Spaanse vriend onder meer het Media System Navi, een 5,8 inch kleurentouchsscreen met navigatie, CD-speler en diverse andere externe media-aansluitingen zoals Bluetooth. Ook is hij voorzien van airco, cruise control, een multifunctioneel stuurwiel en vergemakkelijken parkeersensoren in de achterbumper het stationeren van de Leon.

1.2 TSI
De Enjoy is enkel leverbaar met een geblazen 1.2 liter TSI benzinemotor. Dit aanjagertje levert 85 pk en heeft 5,2 liter nodig om honderd kilometer ver te reiken. Uiteraard is ie voorzien van energielabel A en met zijn CO2-uitstoot van 120 gram per kilometer maakt hij aanspraak op het 20%-bijtellingstarief. Voor € 19.990,- staat de Seat Leon Enjoy in gelimiteerde oplage bij de Seat-dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model