Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Leon FR

Nieuws: Seat Leon FR

JE Design doet Seat Leon FR

12.09.2013

De Duitse tuner JE Design staat bekend om zijn sportieve creaties binnen de VAG-groep. Om de Seat Leon FR nog atletischer te maken heeft JE ook deze jongen bijgeschaafd.

De Leon heeft van nature al een tamelijk atletische bouw. Maar de bodykit van de Duitse tuningfirma JE zorgt voor net dat sportievere exterieur. De spoilerlip, sideskirts en achterbumper met daaronder vier priemende uitlaten geven hem een stoer aura. Deze complete aerodynamische kit kost €1.035,- en is voor zowel de drie- als vijfdeurs exclusief in carbon-look verkrijgbaar. De verlaagde vering zorgt er voor dat de Leon 30 millimeter dichter op het asfalt duikt. Ook is het mogelijk om volledig verstelbare KW-veren te laten monteren zodat je Leon tot 65 millimeter verlaagd wordt. Om de energieke uitstraling van je Leon helemaal te completeren kun je 18 inch matzwarte 'Scorpio-velgen' laten monteren.

Peformance boost
De TDI uit de Leon FR is standaard al goed voor 184 pk maar JE Design weet 210 paardenkrachten uit het blok te halen. Daarbij is ook het koppel met 50 Nm naar 430 Nm gestegen. Dit resulteert in een sprint van 6.9 seconden naar de honderd in plaats van de eertijdse 7.5 seconden. De topsnelheid is 228 km/h en blijft daarmee equivalent aan de standaard FR. De prijs van het motorische programma voor de Seat ligt op €1.990,-

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model