Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Leon COPA Business

Nieuws: Seat Leon COPA Business

Seat rust de Leon COPA rijker uit

05.06.2012

De huidige Leon loopt op zijn laatste benen en daarom rust Seat de COPA Business nog rijker uit dan voorheen. De snelle beslisser kan voor 1 juli een Leon aanschaffen voor € 19.550,- die nu ook is uitgerust met Bi-Xenon, Adaptive Front Lighting en LED-verlichting achter.

De Seat Leon COPA Business is ruim een jaar op de markt en om de laatste exemplaren van de huidige Leon nog iets interessanter te maken wordt deze zakelijke versie rijker uitgerust dan voorheen. Voor € 19.995,- krijg je een 1.2 liter TSI-motor die 105 pk naar de voorwielen stuurt. De 1.6 TDI E-Ecomotive is ook leverbaar als COPA Business maar moet minstens € 23.950,- kosten. Deze prijzen gelden wel voor de snelle beslissers, dankzij de nieuwe belastingregels moet er vanaf 1 juli € 900,- bij worden opgeteld.

Standaard
De COPA Business had al een standaarduitrusting met onder andere een volautomatische airco, radio/navigatie, cruise control, parkeersensoren en 16 inch lichtmetaal. Daar heeft Seat nu Adaptive Bi-Xenon, koplampreiniging en LED-verlichting achter aan toegevoegd. Op de optielijst van de Seat Leon COPA Business is alleen nog lederen bekleding te vinden, daarvoor moet € 795,- voor worden bijgepast. De vernieuwde Leon COPA Business is per direct te bestellen, de compleet nieuwe Seat Leon komt in 2013 op de markt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model