Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat IBX

Nieuws: Seat IBX

Groen licht voor Seat IBX

10.10.2011

De Seat IBX heeft groen licht gekregen. De Spaanse fabrikant gaat zich dan eindelijk aansluiten in de rij van compacte, momenteel erg populaire, midi-crossovers. Als basis dient de Audi Q3.

Door de Tribu werd een dikke streep gehaald, maar nu is Seat toch overstag gegaan om een compacte crossover op de markt te brengen. De kans is aanzienlijk dat de Q3 de beslissing heeft versneld, misschien zelfs wel doorgehakt. De derde Q van Audi wordt immers door Seat gebouwd. Zodoende is het ook niet toevallig dat de toekomstige Seat technieken gaat delen met die auto.

IBX
Seat IBXMet de afgelopen maart in Genève getoonde IBX is het aannemelijk dat Seat niet met een compleet nieuw ontwerp komt. Binnenin zou het nog alle kanten op kunnen; een blik op het interieur van de IBX werd ons namelijk nooit gegund. Blijft over het motorenpalet. Indien je uitgaat van het leveringsgamma van de Volkswagen Tiguan zit je er nooit ver naast. Tegen 2015 zullen we het definitief weten, dan start de bouw.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model