Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: SEAT Ibiza ST

Nieuws: SEAT Ibiza ST

SEAT komt met Ibiza stationwagon

26.03.2009

SEAT heeft bekend gemaakt met een derde variant van de Ibiza te komen. Volgend jaar introduceren de Spanjaarden de SEAT Ibiza ST, ofwel de stationwagonvariant op basis van de Ibiza.

SEAT breidt haar modellengamma langzaam maar zeker uit. Nadat de Spaanse autofabrikant vorig jaar de compleet nieuwe Ibiza en Ibiza SC presenteerde kwam dit jaar de Exeo op de markt. Later dit jaar volgt de Exeo ST en ook staat de SUV Tribu nog op de planning. Maar daarmee is de koek nog niet op.

Compacte stationwagon
Seat IbizaIn 2010 zal SEAT de Ibiza ST presenteren. De auto is een vijfdeurs stationwagon die het gamma van de Ibiza verder uit moet breiden en feitelijk de opvolger is van de Cordoba Vario. Nadat die in 2003 uit productie werd genomen ontbrak het bij SEAT jarenlang aan een stationwagon. Met de komst van de Altea XL deed de Nederlandse importeur ons geloven dat SEAT weer een stationwagon in het gamma had, maar dat was feitelijk natuurlijk een MPV. De Ibiza ST moet het op gaan nemen tegen concurrenten als de Peugeot 207 SW en Renault Clio Estate.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model