Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: SEAT Ibiza ST

Nieuws: SEAT Ibiza ST

Eerste schets SEAT Ibiza ST vrijgegeven

09.04.2009

In navolging op de aankondiging van de komst van de Ibiza ST hebben we nu ook een eerste indruk. SEAT heeft namelijk een schets verspreid waarop het lijnenspel van de Ibiza ST te zien is.

Tijdens de presentatie van de jaarcijfers kondigde SEAT aan dat er een derde Ibiza-variant aan zit te komen: de ST. Deze kleine stationwagon moet het op gaan nemen tegen de Peugeot 207 SW en Renault Clio Estate en is feitelijk de opvolger van de Cordoba Vario uit de jaren '90.

Arrow Design
Seat Ibiza STHet design is afkomstig van Luc Donckerwolke die de afgelopen jaren de designrichting van SEAT gestalte heeft gegeven. Het zogenaamde Arrow Design wordt ook in de Ibiza ST doorvertaald. Veel zinnigs valt er echter nog niet over te zeggen. De schets geeft slechts een indruk. Wel laat SEAT nog weten dat de auto met nieuwe motoren leverbaar zal worden die we nog niet kennen uit de andere twee Ibiza-modellen. Vanaf 2010 staat de Ibiza ST bij de dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model