Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Exeo

Nieuws: Seat Exeo

Prijs Seat Exeo sterk verlaagd

17.03.2011

Ondanks interessante uitvoeringen heeft de Seat Exeo het zwaar. Blijkbaar voelt men weinig voor de Spaanse Audi A4. Maar nu denkt de importeur een aanbod in handen te hebben die niet geweigerd kan worden; over het hele programma zijn de prijzen namelijk met liefst 3.000 euro verlaagd.

Al sinds de lancering willen de verkopen van de Seat Exeo niet vlotten. Ter vergelijk: zelfs Renault verkocht van de minder in trek zijne Laguna vorig jaar dik 1.500 exemplaren tegen nog geen 700 voor de Seat Exeo. In 2011 heeft de importeur tot nu toe 129 orders voor de Exeo mogen tekenen, maar dat moeten er toch serieus meer worden. Een prijsverlaging van dik elf procent moet hier voor gaan zorgen.

Vernieuwde prijzen
Drieduizend euro minder betalen voor een Exeo, dat is niet mis, want Seat's middenklasser is er dan al voor € 23.195,-. Een tarief dat toehoort aan de 120 pk sterke 1.8 TSI in de uitvoering Reference. Met 160 pk kost deze motorisering € 25.295,-. Voor de zakelijke rijders zijn de diesels wellicht het meest interessant. Daarvan beginnen de prijzen voortaan bij € 26.395,- (2.0 TDI en 120 pk). De tweeliter turbodiesel met 143 pk en Multitronic-automaat staat in de boeken vanaf € 32.595,- en is ook meteen het topmodel.

Bekijk ons aanbod Seat Exeo

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model