Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Arona

Nieuws: Seat Arona

Compacte crossover Seat Arona op komst

04.10.2016

Seat heeft tijdens haar persconferentie op de Autosalon van Parijs officieel laten weten dat de compacte crossover op basis van de Ibiza tot Arona zal worden gedoopt. Het model komt in 2017 op de markt.

Seat heeft de SUV-smaak te pakken. Na de introductie van de Ateca, waarvan er al 21.000 zijn verkocht, zullen de Spanjaarden volgend jaar ook een compactere crossover / SUV lanceren. Die krijgt de naam Arona en zal technisch veel overeenkomsten kennen met de gloednieuwe Ibiza.

Stad op Tenerife
Die nieuwe Ibiza zal, net als de gefacelifte Leon, eveneens in 2017 op de markt komen. Samen met de Arona, die zijn naam dankt aan een stad op Tenerife, hoopt Seat hiermee haar financiële positie verder te kunnen versterken en het aanbod modellen eindelijk weer eens echt breed te maken.

Spaarzame details
Details over de Arona zijn in dit stadium spaarzaam. We moeten het vooralsnog nog met speculaties en gecamoufleerde prototypes.

Foto: Schetsen Seat Ateca

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model