Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Alhambra

Nieuws: Seat Alhambra

Seat Alhambra Ecomotive: lage CO2-uitstoot

27.05.2008

Op de Madrid Motor Show presenteerde Seat de milieuverantwoordelijke Alhambra Ecomotive. De MPV heeft slechts een CO2-uitstoot van 159 gram per gereden kilometer.

Seat AlhambraSeat vindt dat een sportief imago heel goed gepaard kan gaan met een 'groen' imago. Ook bij haar grote MPV. Door het motormanagement van de - 140 pk sterke - 2.0 liter TDI verder te ontwikkelen, wordt een lager brandstofverbruik en CO2-uitstoot van 159 gram/km gerealiseerd. Daarnaast is de Alhambra voorzien van een roetfilter en 16 inch velgen met lage weerstandbanden in de maat 195/60 R16. Volgens Seat is de Alhambra in deze versie één van de schoonste in zijn klasse. De nieuwe Seat Alhambra Ecomotive is uitsluitend leverbaar in de variant Reference Plus. Onder de standaarduitrusting van de Alhambra Reference Plus behoren onder andere cruise control, climate control, een CD/MP3-speler met 10 luidsprekers, mistlampen en Isofix-aansluitingen voor kinderstoelen.

Ecomotive-gamma

Seat breidt hiermee het Ecomotive-gamma uit naar drie modellen. Eerder al presenteerde Seat de Ibiza Ecomotive en Leon Ecomotive. Daarmee treedt Seat in de voetsporen van moederbedrijf Volkswagen dat een uitgebreide BlueMotion-lijn aanbiedt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model