Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat Alhambra

Nieuws: Seat Alhambra

Geen verrassing: Seat Alhambra

23.04.2010

De nieuwe Seat Alhambra mag geen verrassing heten. Het bedrijf presenteert geheel volgens de verwachting de Spaanse variant van de Volkswagen Sharan.

Evenals de vorige generatie van de fullsize MPV is de nieuwe Alhambra samen ontwikkeld met de Sharan. Het uiterlijk komt zodoende in grote lijnen ook overeen met zijn Duitse evenknie. Gelukkig heeft Seat het gezicht van de MPV een Spaans sausje meegegeven zodat de kopers van beide merken zich nog enigszins onderscheiden.

Ruimtewonder
Seat AlhambraDe nieuwe Alhambra is net als de Sharan maar liefst 22 cm in lengte gegroeid. De totale lengte van 4,85 meter zorgt er voor dat de binnenruimte ongekend groot is. Dit blijkt wel uit de bagageruimte die minimaal 885 liter opslokt. Met de achterbank neergeklapt wordt dit zelfs vergroot naar 2.297 liter!

Motorenpalet
Het motorgamma van de nieuwe Seat bestaat uit een viertal moderne krachtbronnen. Benzinerijders hebben de keuze uit een 150 en 200 pk sterke TSI-motor en liefhebbers van diesel zullen hun keuze moeten maken uit de 140 en 170 pk sterke TDI. Alle motoriseringen zijn gekoppeld aan een start-stopsysteem en kunnen voorzien worden van de DSG-transmissie. De gloednieuwe Seat Alhambra zal rond het vierde kwartaal op de mark verschijnen. De prijzen zullen vermoedelijk aankomende zomer bekend gemaakt worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model