Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Seat 7-persoons SUV

Nieuws: Seat 7-persoons SUV

Seat krijgt z'n eigen Kodiaq

23.03.2017

Vers van de pers(conferentie) in Barcelona. CEO Luca De Meo heeft daar zojuist officieel bevestigd dat de Ateca overklast zal gaan worden door een grotere SUV. Deze 7-zitter volgt in de tweede helft van 2018.

Als inspiratiebron dient de 20V20, het studiemodel die in maart 2015 op de Autosalon van Genève werd voorgesteld en waaruit ook de Ateca zijn koerslijnen heeft onttrokken. <b>5- of 7-zits

Seat's derde SUV
want laten we de kleine en al eerder aankondigde Arona niet vergeten – wordt echter een flink stuk groter dan de Ateca. Ruim genoeg in elk geval om plaats te bieden aan 7 personen. Zoveel stoelen niet nodig, maar wel veel bagageruimte? Dan kan met de 5-zitsuitvoering. Oftewel, we hebben hier te maken met een Skoda Kodiaq gedipt in een Spaans sausje. Seat's eigen Tiguan Allspace is om het even. Sterker, zelfs de productie vindt plaats in Wolfsburg waar ook die laatste wordt gebouwd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model