[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Scion FR-S

Nieuws: Scion FR-S

Toyota FT-86 zonder dak

11.04.2012

Dat de Toyota FT-86 en Subaru BRZ voer voor tuners zullen worden kan je op de klompen aanvoelen. Cartel Customs heeft al een poging gewaagd door de Scion FR-S, de Amerikaanse derivaat, open te werken.

Het is niet ons kop thee, maar in Amerika zijn ze maar wat dol op dit soort tuning. Het uit Californië afkomstige Cartel Customs heeft de Scion FR-S volledig gestript, inclusief dak, en daarna behangen met opsmuk die je veelal vindt in de koopjeshoek tijdens de Essen Motor Show. Wel best gaaf gedaan, maar niet echt geschikt voor een cabrio, is de liefst 61 centimeter brede achtervleugel.

Speedster
Afgaande op de specifieke stijlloze ruiten is deze Scion FR-S eigenlijk bedoeld als Speedster die acte de présence gaat geven tijdens de Indycar Long Beach Grand Prix volgende week. Technisch is er overigens niets veranderd. Onder de kap ligt nog altijd de 2.0 liter boxermotor die 200 pk richting de achterwielen stuurt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model