Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Saab

Nieuws: Saab

Veilig laatste modellen Saab

21.03.2013

Nog geïnteresseerd in een kakelverse Saab? Veilinghuis KVD mag voor het failliete merk Saab de laatste 78 geproduceerde modellen veilen. Wees er snel bij, de animo is groot!

Na het faillissement van Saab zijn eerdere veilingen met groot succes georganiseerd. Daarom verwacht het Zweedse veilinghuis KVD, voor de laatst geproduceerde Saabs, een grote opkomst onder nationale en internationale liefhebbers. Fabrieksgarantie zal je overigens niet krijgen op de meeste modellen.

Zeldzame exemplaren
Onder andere de 9-4X is met 31 exemplaren goed vertegenwoordigd gedurende de veiling, terwijl 37 stuks van de 9-5 Sedan en zeven 9-5 Sportkombi's onder de hamer gaan. Van de 9-4X zijn er overigens slechts 700 gemaakt en van de 9-5 Sportkombi zelfs nog minder; om en nabij de 30 stuks verlieten ooit de fabriek in Trollhätten. Alle veilingstukken hebben dus enige zeldzaamheid. Unieke items zijn een Saab 9-3X en een 9-5 Sedan met een zescilinder-dieselmotor.

De (online) veiling loopt nog tot en met 3 april. Dus wie nog één van de laatst geproduceerde Saabs wil bemachtigen, moet vlot zijn spaarpot omkeren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model