Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Saab 9-5

Nieuws: Saab 9-5

Leveringsgamma Saab 9-5 vereenvoudigd

13.11.2008

De Saab 9-5 is vanaf heden alleen nog leverbaar als Business en Griffin. Daarmee is het leveringsgamma van de 9-5 flink uitgedund. Saab hoopt hiermee een aantrekkelijker aanbod te kunnen bieden om de 9-5 door z’n laatste jaar heen te helpen.

De 'nieuwe' Saab 9-5 Business vertoont grote overeenkomsten met de huidige Business-uitvoering. De uitrusting is hetzelfde, maar daarbovenop zijn een aantal uiterlijke verfraaiingen gemonteerd. We zien onder meer de Aero-achterbumper, de verchroomde uitlaatpijp en de mat chromen omlijsting van de grille en koplampen. In het interieur zien we getint chroom op het dashboard en de portieren. De versnellingspook en de handrem zijn bovendien uitgevoerd met stiksel in accentkleur. Voor de nieuwe Saab 9-5 Business zijn drie motoren leverbaar: de 1.9 TiD, de 2.0t en de 2.0t BioPower. Deze zijn naar keus te combineren met een handgeschakelde versnellingsbak of een automatische transmissie. De vanafprijs van de Saab 9-5 Business 2.0t handgeschakeld bedraagt € 37.845,-.

Griffin
Saab 9-5Als absoluut topmodel stoft Saab de naam Griffin af. Deze uitvoering heeft hetzelfde uitrustingsniveau als de huidige Saab 9-5 Aero, plus de optische toevoegingen van de nieuwe Saab 9-5 Business. De Saab 9-5 Griffin is verder herkenbaar aan de Griffin-badge, de dubbel vijfspaaks lichtmetalen velgen van 7,5 x 17 inch (ALU83) met 235/45 R17-banden, de sportstoelen met geperforeerd lederen two-tone bekleding, het met leder beklede sportstuur met contrasterend stiksel en een pianozwarte afwerking in het interieur. Het motorengamma is gelijk aan de Business met als extra de 2.3T Aero-motor met 260 pk. De Saab 9-5 Griffin is er vanaf € 44.695,- als 2.0t..

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model