Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Saab 9-5

Nieuws: Saab 9-5

Dit is de nieuwe 9-5

29.07.2009

Dit zijn de allereerste beelden van de gloednieuwe Saab 9-5. De Zweedse middenklasse is de laatste hoop van het noodlijdende merk. De foto´s lekten tot spijt van Saab voortijdig uit via de Duitse media.

De nieuwe Saab 9-5 is een veelbesproken auto. Niet alleen omdat er daarmee eindelijk een opvolger komt voor de hoogbejaarde huidige generatie, maar vooral ook omdat een groot deel van Saab´s toekomst van het nieuwe model afhangt.

Design
Saab 9-5Veel van het design hebben we hiervoor nog niet gezien. Saab heeft er alles aan gedaan om de auto alleen maar goed gecamoufleerd de weg op te sturen. Afgelopen weken werd de camouflage weliswaar iets minder, nog steeds kregen we slechts een globale indruk. Nu we de auto in vol ornaat zien zijn onze verwachtingen hooggespannen. Saab heeft een unieke sedan weten neer te zetten die Saab zomaar eens een nieuwe impuls kan gaan geven.

Najaar 2009
Zijn officiële debuut beleeft de nieuwe 9-5 op de IAA in Frankfurt. In het najaar zal de auto bij de dealers staan. De 9-5 Estate volgt een half jaar later. Meer details verwachten we spoedig te ontvangen vanuit Saab.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model