Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Saab 9-3

Nieuws: Saab 9-3

Facelift voor de Saab 9-3

11.05.2007

De huidige generatie van de Saab 9-3 kwam in 2002 op de markt. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en kan een facelift dus geen kwaad. Mede door de komst van nieuwe modellen waaronder de nieuwe Mercedes C-klasse, nieuwe BMW 3-serie en een gefacelifte Audi A4 kon Saab niet achterblijven. Het model heeft dan ook een ingrijpende facelift ondergaan.

Aero X front

Nieuws Saab 9-3De voorzijde van de vernieuwde Saab 9-3 wordt gekenmerkt door een sportiever en stoer front. De auto heeft daarbij duidelijk elementen van de Aero X conceptcar geleend. De grille, koplampen en luchtinlaten in de voorbumper zijn omrand met chroom. Waar dat bij de 9-5 wel heel erg overdreven overkomt lijkt het bij de 9-3 meer in balans. Het front van de 9-3 is door deze ingrepen en de toepassing van een nieuwe voorbumper, grille en gewijzigde koplampen compleet nieuw. Aan de achterzijde zullen nieuwe lichtunits, een gewijzigde bumper en een gewijzigde achterklep het beeld bepalen.

Interieur en onderhuids

Nieuws Saab 9-3Het interieur van de 9-3 zal waarschijnlijk niet gewijzigd zijn. Saab heeft namelijk recentelijk een compleet nieuw interieur voor de 9-3 gepresenteerd. Motorisch en onderhuids verwachten wij wel de nodige aanpassingen. Zo wordt er in de wandelgangen gesproken over een vierwielaangedreven variant.

Binnenkort meer...

Saab zal de vernieuwde 9-3 binnenkort officieel onthullen. Tegen die tijd hopen wij meer details van het model te kunnen onthullen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model