Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Saab 9-3

Nieuws: Saab 9-3

9-3 Cabriolet X-Edition met Turbo X accenten

20.11.2008

Saab biedt de 9-3 Cabriolet deze winter aan als sportieve 9-3 Cabriolet X-Edition. Designaccenten van de Turbo X geven deze uitvoering de uiterlijke dynamiek van het topmodel van de Saab 9-3-range. De Saab 9-3 Cabriolet X-Edition is leverbaar met een keus uit drie krachtige turbomotoren, voor prijzen vanaf € 60.250.

Aan de voorzijde is de Saab 9-3 Cabriolet X-Edition herkenbaar aan de bumper van de Saab Turbo X. Andere opvallende kenmerken zijn de antracietgrijze bumperinleg en kofferbakhandgreep. In het oog springen ook de unieke lichtmetalen 18-inch wielen van de Turbo X, die het klassieke driespaaksdesign van Saab optimaal tot zijn recht laten komen. Aan de binnenzijde dragen de speciale matten en de afwerkingsdetails in carbon rondom de versnellingspook en op het handschoenenvakje bij aan de sfeer. Het met leder beklede stuurwiel komt ook rechtstreeks uit de Turbo X.

Drie motoren
Saab 9-3 cabrioSpeciaal voor de 9-3 Cabriolet X-Edition, die exclusief in Aero-uitvoering verkrijgbaar is, zijn drie carrosseriekleuren geselecteerd: Bright Champagne metallic, Jet Black metallic en Carbon Grey metallic. Voor de motorisering is er keus uit twee benzinemotoren; een 2.0 Turbo met 210 pk (€ 61.150,-), de V6 Turbo met 280 pk (€ 70.350,-) en de dieselmotor 1.9 TTiD met 180 pk (€ 60.250,-). Alle uitvoeringen zijn - tegen meerprijs - verkrijgbaar met automatische transmissie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model