Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Saab 9-1 Concept

Nieuws: Saab 9-1 Concept

Teaser Saab 9-1 Concept

19.02.2008

Saab warmt ons middels deze teaser alvast op voor de presentatie van de 9-1 Concept. Aan de vooravond van de Autosalon van Geneve zal deze nieuwe conceptcar worden onthuld. Vooralsnog duidt alles erop dat de conceptcar als 9-1 door het leven zal gaan.

Saab 9-1Saab wil de concurrentie aangaan met onder meer de Volvo C30, Audi A3 en BMW 1-serie. Het wapen in de strijd is de op stapel staande 9-1. Op de Autosalon van Geneve krijgen we een voorproefje van de auto in de vorm van een conceptcar. Het is zo goed als zeker dat dit model als 9-1 Concept wordt gepresenteerd. De aandrijving van de conceptcar wordt verzorgd door zowel een brandstof- als een elektromotor. Het is goed denkbaar dat er een BioPower-motor onder de kap ligt. In de wandelgangen wordt gesproken over een cilinderinhoud van 1.4 liter voorzien van een turbo. Dat moet voldoende zijn voor een vermogen van rond de 200 pk. In de avond van 3 maart zal Saab de auto presenteren. Wij zijn tegen die tijd in Geneve om er live bij te zijn. We houden u op de hoogte.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model