Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: RR Cullinan

Nieuws: RR Cullinan

Het grote samenstellen van de RR Cullinan kan beginnen!

23.05.2018

Wij hebben ons ooit laten vertellen dat de gemiddelde Rolls-Royce twee jaar(!) nodig heeft om z'n favoriete Ghost of Mulsanne samen te stellen. De mogelijkheden zijn immers bijna eindeloos, zo ook voor de nieuwe Cullinan waarvan nu de configurator online staat.

Hoe stop je nagenoeg elk denkbare optie, kleur of accessoire in een digitale modelconfigurator? Niet. Het is simpelweg ondoenlijk. En daarom valt het Rolls-Royce te vergeven dat de configurator van de Cullinan zich een beetje rommelig en ingewikkeld laat bedienen.

Anderzijds, ook op het grafische vlak hebben we wel eens betere online configurators meegemaakt die hierdoor een realistischer indruk geven van de uiteindelijk gewenst auto. Zou het daarom zo zijn waarom de gemiddelde Rolls-klant zo tergend lang doet over zijn favoriete samenstelling; die bezoekt gewoonweg liever telkens de dealer om zoveel mogelijk tastbare details eerst eventjes door de handen te laten glijden alvorens er een klap wordt opgegeven. Begrip alom.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model