Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce

Nieuws: Rolls-Royce

Rolls-Royce lanceert binnen paar weken nieuw model

17.01.2013

Ergens in de komende paar weken zal Rolls-Royce een compleet nieuw model onthullen. Rolls-Royce´s CEO Torsten Mueller-Oetvoes liet zich daarover uit tegen Automotive News Europe.

Er zijn zoveel fabrikanten die de komende weken een nieuw model onthullen, maar als het bij Rolls-Royce om een compleet nieuw model gaat is dat uiteraard groot nieuws. Hoe vaak komt dat immers voor? Volgens Mueller-Oetvoes, die geen details over de auto wil vertellen, gaat het om een ´prachtige auto´. Tsja, dat is wel heel subjectief.

Ghost Coupé
Als wij mogen gokken dan zetten we ons geld op een coupéversie van de Ghost. Dat is de enige nieuwe Rolls-Royce die wij ons momenteel voor kunnen stellen en ook daadwerkelijk levenstekenen heeft vertoond. Als dat inderdaad zo is dan komt daarmee de ´sportiefste Rolls-Royce´ ooit op de markt. Naar het schijnt heeft de fabrikant immers veel aandacht besteed aan de rij-eigenschappen van de auto. We zijn heel benieuwd, want deze kleinere coupé zou een uitgelezen kans zijn voor de Britten om hun recordjaar van 2012 (3.575 auto´s) dit jaar alweer te verbreken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model