Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce

Nieuws: Rolls-Royce

Rolls-Royce-klanten willen geen diesel

06.08.2012

Zodra ze een andere brandstof dan benzine moeten tanken moeten trouwe klanten van Rolls-Royce er niets van hebben. Eerder zeiden ze al ‘nee’ tegen de 102EX en nu keuren ze ook een eventuele komst van een dieselmotor af.

Nadat Rolls-Royce eerder een streep haalde door een eventuele serieproductie van de elektrische Phantom 102EX hield Rolls-Royce onlangs een onderzoek onder vaste klanten om te peilen of men wel positief staat tegenover de komst van dieselmodellen. Het antwoord dat het merk terugkreeg was eveneens eenduidig en resoluut: nee. Een Rolls-Royce met een oliestoker komt er bij de trouwe klandizie niet in. ´Zou het prestigemerk toch overgaan op het produceren van dieselauto's, dan kopen wij het niet', aldus de afkeurende reacties.

SUV
Op de vraag of Rolls-Royce net als Bentley en Aston Martin brood ziet in een grote SUV antwoord het merk heel stellig zelf 'nee'. 'We moeten er niet aan denken en zelfs niet overwegen. Wij jagen niet op volume, dus zijn dus ook niet op zoek naar een volumemodel'.

Bron: Autocar

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model