Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce

Nieuws: Rolls-Royce

Rolls-Royce Ghost in sprookjeskostuum

15.11.2012

Rolls-Royce weet als geen ander dat klanten in het Midden-Oosten graag wat speciaals hebben. Deze Ghost, geïnspireerd op het Arabische sprookje van 1001 nachten, benadrukt het kunnen van de Britse fabrikant en vooral haar Bespoke-afdeling. Het is de eerste van drie exemplaren rond hetzelfde thema die Rolls-Royce wil gebruiken om haar maatwerk te promoten.

De binnenzijde blijft erg bescheiden, met een combinatie van wit en zwart leder en pianozwarte lak voor de sierlijsten. Aan de buitenzijde heeft de Bespoke-afdeling van Rolls-Royce echter flink meer werk gemaakt van het project. Het koetswerk is uitgevoerd in twee matte koetswerktinten die de smaakpapillen van klanten in de Golfstaten moet prikkelen. Penseelkunstenaar Mark Court - die handmatig de lijnen op elke Rolls aanbrengt, heeft zich als een kunstschilder kunnen uitleven op het model met fijne Arabische details aangebracht op de zijkant, de kofferklep en om de deurhendels. Alles geheel met de hand geschilderd. Waar het kaligrafisch schrift op de Ghost voor staat? Eén Duizend en Eén Nacht.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model