Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce

Nieuws: Rolls-Royce

Geen Rolls-Royce voor Louwman

04.04.2012

Opnieuw een tegenvaller voor Louwman Exclusive Cars dat enkele maanden geleden het failliete Hessing overnam. Nadat het eerder het importeurschap van Bentley aan Pon verloor, ziet het nu ook Rolls-Royce aan zich voorbij gaan. Cito Motors uit Eindhoven is door Rolls-Royce aangewezen als de nieuwe importeur voor Nederland.

Met Aston Martin en Jaguar al onder hun hoede is Cito Motors is geen onbekende speler in exclusieve automerken in Nederland. Daar komt Rolls-Royce als prestigemerk nu dus bij. Binnenkort zal gestart worden met de bouw van een nieuwe showroom dat straks Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven gaat heten. De officiële opening staat gepland in de tweede helft van dit jaar.

Lamborghini en Bugatti
Voor het nieuwe bedrijf van Evert Louwman dat aan de A2 grenst, blijven er nu nog twee importschappen over om voor te strijden: Lamborghini en Bugatti. Beide vallen net als Bentley onder de vleugels van Volkswagen, maar of het in Leusden gevestigde Pon deze ook onder zich gaat scharen is nog onduidelijk. De onderhandelingen zijn gaande.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model