Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce Wraith

Nieuws: Rolls-Royce Wraith

Eerste interieurdetails Rolls-Royce Wraith

19.02.2013

Rolls-Royce opent voor het eerst de deuren van de Wraith. De nagelnieuwe ‘sportieve’ coupé van Rolls-Royce pronkt in Genève, maar de Britten laten ons in aanloop daarnaartoe opnieuw een klein voorproefje zien.

Een volledig plaatje krijgen we nog steeds niet te zien. Rolls-Royce wil ons blijven plagen en de spanning blijven opvoeren. Wat we ditmaal zien? Een enorme hoeveelheid hout. Nagenoeg het gehele portier is er aan de binnenzijde van voorzien. De inspiratie ervoor werd volgens het bedrijf uit Goodwood gevonden in de wereld van de luxejachten.

Uurkwerk
Rolls-Royce gaat verder met te stellen dat het interieur zich als een hoefijzer om hun inzittenden heen vormt, maar hoe dat concreet in z´n werk gaat is nog onduidelijk. Waar ons wel al een blik op wordt gegund, is het analoge uurwerk in de Wraith. Omrand met chroom en ingelegd in een paneel van pianozwart hout een absolute eyecatcher.

Teasers
Inmiddels heeft Rolls-Royce ons een viertal afbeeldingen voorgeschoteld om een gevoel te krijgen bij hun wereldprimeur in Genève. We hebben ze voor de volledigheid allemaal bijgevoegd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model