Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce Wraith Drophead Coupé

Nieuws: Rolls-Royce Wraith Drophead Coupé

Geduld voor open Rolls-Royce Wraith

05.11.2013

Met de gloednieuwe Wraith geeft Rolls-Royce haar gamma opnieuw een boost. Het Britse merk wil meer jonge klanten aantrekken en daarvoor moet er tevens een dakloze variant van de Coupé verschijnen. Dat duurt echter nog wel een tijdje.

Pas in 2015 kunnen we de Wraith Convertible in de showrooms bezichtigen. Rolls-Royce-baas Müller-Ötvös heeft dit uitgesproken. Technische specificaties geeft hij namens zijn werkgever nog niet vrij, maar we kunnen wel al een paar open deuren intrappen. Natuurlijk krijgt de topless Wraith dezelfde 6.6 liter grote V12 als de gesloten variant. Goed voor 630 pk en 800 Nm aan trekkracht.
De dakconstructie zal meer wegen dan die van de dichte Wraith, dus het lijkt een veilige assumptie dat de sprinttijd van 4,6 seconden, neergezet door de Coupé, te ambitieus is. Daarnaast kunnen wij je ook gerust meegeven dat de Wraith Drophead Coupé, zoals het model naar traditie waarschijnlijk zal gaan heten, een flinke duit meer zal kosten dan zijn gesloten broer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model