Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce SUV

Nieuws: Rolls-Royce SUV

Bizarre Rolls-Royce de weg op

09.04.2015

Wat krijgen we hier nu te zien? Een zwart gevaarte met een enorme achtervleugel, een potige bodemspeling en dat in combinatie met het ingekorte koetswerk van een Phantom. Maar dat het helemaal niet om Rolls' vlaggenschip gaat, mag overduidelijk zijn.

Rolls-Royce is kennelijk bang dat het aandacht tekort komt want het heeft deze drie foto's zelf de wereld in geslingerd. Waarom? Om ruchtbaarheid te geven aan het feit dat hun toekomstige model vanaf nu op de openbare weg te spotten valt. Over welk model de Britten het hebben? Hun eerste SUV natuurlijk. Die gaat gebukt onder de projectnaam Cullinan en blijkbaar ook als bizarre 'mule' zoals je hem op deze foto's ziet. Voorlopig althans, al is een introductiejaar nog altijd niet bekendgemaakt.

4x4-beul
De achterliggende reden dat Rolls-Royce met een mule de weg opgaat is simpel: de Britten willen praktijkervaring opdoen met het in ontwikkeling zijnde 4x4-onderstel. En daarmee wil het niet vroeg genoeg beginnen, want Rolls-Royce heeft namelijk de sterke ambitie dat de Cullinan (zoals we de SUV voor het gemak maar even noemen) 's werelds meest verfijnde SUV wordt. Zowel óp als naast de gebaande paden. Hé, dat hebben we eerder gehoord... En daarvoor ook al eens. Ook al met een Britse tongval.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model