Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce Phantom

Nieuws: Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce Aviator uit een vliegeniersnest

28.08.2012

Als prestigemerk heb je de luxe om talloze speciale edities te bouwen waar altijd wel een koper voor te vinden is. En dus creëerde Rolls-Royce de Phantom Drophead Coupé Aviator Collection, een model geïnspireerd op het Supermarine S6B-racevliegtuig van co-oprichter Charles Rolls, die ook zonder dit thema een waar collectors item is.

Van de Phantom Coupé Aviator Collection bouwt Rolls-Royce slechts 35 exemplaren en ieder is vakkundig en met veel liefde geïnspireerd op de Supermarine S6B, een racevliegtuig van co-oprichter Charles Steward Rolls.

Vervolgen tijden
Aan de buitenzijde laat deze bijzondere Phantom zich kenmerken door de speciale lakkleur Aviator Grey en een matte afwerking voor het radiatorrrooster, de voorruitomlijsting en de motorkap. Maar het is het interieur dat je pas echt terugbrengt naar vervolgen tijden. Overal overheersen sporen van metaal, hout en bruin leder dat zelfs voor de vloermatten wordt gebruikt. Vervolgens zijn er talloze sporen van nostalgie zoals het authentieke klokje van Revue Thommen en wat oude wijsheid in het handschoenkastje: "The power of flight is a fresh gift from the creator, the greatest treasure yet given to man". Met andere woorden: vliegen is magnifiek.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model