Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce Phantom Serenity

Nieuws: Rolls-Royce Phantom Serenity

Rolls-Royce brengt rust met de Phantom Serenity

05.03.2015

Rolls-Royce heeft een oase van rust meegenomen naar Genève, in de vorm van de Phantom Serenity. De Bespoke-afdeling, die voor veeleisende klanten de toch al zeer luxe limousine onder handen neemt, heeft nu tijd gestoken in deze kimono-auto.

Kosten noch moeite zijn gespaard om de Phantom Serenity er uit te laten zien als een Japanse oase van rust. Rolls-Royce heeft de auto voorzien van de duurste lak die het merk ooit gebruikte. Deze witte 'Mother of Pearl'-verf, waarin daadwerkelijk parelmoer is verwerkt, werd in maar liefst twaalf uur met de hand aangebracht. Hoe duur, dat vertelt Rolls natuurlijk niet, want je weet: 'If you ask for the price you can afford it'. Idem dito wat betreft het complexe bloemenmotief, alsook de lijnen die als vanzelfsprekend zijn getekend door de ongelooflijk strakke hand van Mark Court, de enige coach liner die Rolls Royce rijk is.

600 uur
En ook van binnen zien we vooral parelwit en kostbare materialen. De interieurpanelen zijn vervaardigd uit het fijnste zijde waar oosterse bloemen op zijn geschilderd, wat – hou je vast – zo'n 600 uur per paneel kostte. Het kersenhout en de bamboe zorgen voor een extra Japans tintje en het witte, hoogpolige tapijt zorgt natuurlijk voor maximaal comfort. Ook de kofferbak is natuurlijk goed afgewerkt en bekleed met wit leder. En mocht je naar buiten moeten, dan vind je achterin twee bijpassende paraplu's.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model