Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce Phantom Nautica

Nieuws: Rolls-Royce Phantom Nautica

Over een sloep gesproken: Rolls-Royce Phantom Nautica

25.08.2015

De Rolls-Royce Phantom heeft er weer een one-off bij: de Nautica, bestemd voor een schippers die ook om het land niet in zeven sloten tegelijk lopen.

Rolls-Royce komt tegenwoordig om de haverklap met een speciale uitgave of een uniek model op de proppen. Dit om uit te pakken met de fineerkunsten van haar ambachtslieden en de vaste hand van de schilder van de koetswerkmotieven. Dat soort zaken. Ditmaal is er een Phantom die geïnspireerd is op een klassiek luxejacht. Eentje voor schippers dus. Compleet met gouden kompas in een dashboard-lade.

Voor anker
Bijzonder is ook de two-tone kleurstelling van de Nautica. Met bovenaan Arabian Blue en onder Arabian White. Als chic tussendoortje is er de bekende coachline, ditmaal voorzien van een ankermotief. Vanbinnen is de unieke Phantom natuurlijk ook aangepakt. Hier prijkt speciaal Tudor Oak-fineer, extra houtinleg en keert het anker-logo terug. Om het meubilair is Forest Fall-leer gezoomd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model