Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce in Umm Al Nar

Nieuws: Rolls-Royce in Umm Al Nar

Rolls-Royce in Abu Dhabi

01.04.2011

Het complete Rolls-Royce netwerk telt in totaal 82 dealers. Acht daarvan, bijna één op de tien dus, bevind zich in het Midden-Oosten. Voor het Britse prestigemerk is dat een sleutelmarkt. In Umm Al Nar in Abu Dhabi opende Rolls-Royce onlangs z´n grootste dealer ooit.

Torsten Müller-Ötvös, CEO van Rolls-Royce Motor Cars, kreeg de eer om de nieuwe dealer te openen. De showroom (complex is beter) heeft een oppervlak van liefst 900 vierkante meter waar vijf modellen van Rolls-Royce worden tentoongesteld. Eén van de modellen betreft een Phantom Drophead Coupé, die met slechts honderd te bouwen exemplaren binnen de zeer exclusieve Spirit of Ecstacy Centenary Collection valt. Rolls-Royce viert met dit het eeuwfeest van de radiatorbeeltenis van het merk. Verder omvat de dealer een loge waar de klant wegwijs kan gemaakt worden in de talrijke aankledingmogelijkheden, een koffiebar en natuurlijk een servicegebouw.

Bekijk ons aanbod gebruikte Rolls Royce

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model