Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce Ghost

Nieuws: Rolls-Royce Ghost

Mansory misbruikt Rolls-Royce Ghost

02.12.2014

Als jij er wel van houdt dan moet je misschien maar niet verder lezen. Want wij walgen van tuners als Mansory die het lef hebben om een statig product als een Rolls-Royce Ghost zo te misbruiken.

Mansory heeft al veelvuldig laten zien dat de goede smaak bij hen ver te zoeken is. We verbazen ons keer op keer als we de tuner op beurzen zien staan met opgepepte Bugatti's, Rolls-Royce's, Bentley's en andere superieure automobielen. En we begrijpen het ook niet, maar dat was al wel duidelijk he?

Goud zover het oog rijkt
Bij de Ghost zoals Mansory die nu laat zien ging de tuner nog niet zo ver als we veelal bij ze zien. Nee, we zeggen niet dat deze creatie meevalt, maar ze gaan meestal nog veel verder. Bij de Ghost zijn ze vooral uitgeschoten met de gouden verf en schroefden ze wielen onder de auto die zelfs onder een getunede Golf zouden misstaan. Vreemd genoeg is het interieur dan wel weer stijlvol. Een smaakgevoelige kleurencombinatie weliswaar, maar in ieder geval geen goud. En als we dan toch complimentjes aan het uitdelen zijn, het oppeppen van het vermogen van 570 naar 652 pk is ook leuk meegenomen. Al heb je er in een auto als deze natuurlijk niets aan...

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model