Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce Ghost V-Specification

Nieuws: Rolls-Royce Ghost V-Specification

Nog meer souplesse: Rolls-Royce Ghost V-Specification

07.01.2014

Het kan bij Rolls-Royce nooit geriefelijk genoeg en ook kracht is veelal ruimschoots voorhanden. Toch besloten de fabrikant de Ghost iets aan te sterken. Dit is de Rolls-Royce Ghost V-Specification.

Wereldschokkend is de vermogenstoename misschien niet, maar hé, wie het kleine niet eert. Uit de vertrouwde 6.6 liter-twaalfcilinder met dubbele turbo weet Rolls nu 593 pk te behalen, waar de reguliere Ghost het met 563 stuks moet doen. Volgens Rolls-Royce bezorgt de extra trekkracht de Ghost een nog adembenemendere acceleratie, maar met exacte cijfers komt de luxe-fabrikant niet.

Coachline
Overigens is het niet louter motorische expansie die de klok slaat in de V-Specification. Ook het exterieur weet zich te onderscheiden. Zo kun je kiezen voor vijf speciale tinten, te weten Black Sapphire, Black Kirsch, Infinity Black, Graphite en Arctic White. Daarnaast krijgt de auto over het gehele profiel standaard een met de hand geschilderde coachline. Voor een deel gepolijste 21 inch velgen en chromen afwerking op bijvoorbeeld de uitlaattips spreken eveneens tot de verbeelding.

Huiskamer
Ook in de huiskamer is het exclusiviteit dat de unieke, in het middenconsole geïnstalleerde, klok slaat. Zo zijn er verschillende V-Specification-emblemen zichtbaar, zoals op de dorpels en het dashboard. Ook krijgt de speciale Ghost ander leder om de zetels, met contrasterende stiksels en dito biezen. Ben je definitief geïnteresseerd geraakt in de Rolls-Royce Ghost V-Specification dan raden we je aan nog deze week een gesprek met de lokale Rolls-dealer aan te gaan. Hij wordt namelijk slechts in beperkte oplage geproduceerd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model