Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce Ghost Six Senses

Nieuws: Rolls-Royce Ghost Six Senses

Rolls-Royce Ghost Six Senses

25.04.2012

Wat Jaguar kan, is Rolls-Royce verplicht nog beter te kunnen. Niet veel verder dan de XJ Ultimate staat op de Auto China in Beijing de Ghost Six Senses Concept, een volgens het merk zintuigenprikkelende toplimousine waar alle zes waarnemingen te ervaren zijn.

De mens kent vijf fysieke zintuigen: zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Maar Rolls-Royce zegt dat de Ghost Six Senses Concept ook het zesde, psychische zintuig (intuïtie) naar boven weet te brengen. Hoe? Dat ervaart ieder op zijn eigen manier. Feit is dat Rolls-Royce zichzelf met deze Ghost heeft overtroffen op het gebied van luxe en comfort.

Carrara White
De vijf zintuigen in de Ghost Six Senses zijn te ervaren aan de hand van de speciale aankleding. Zo is de carrosserie gespoten in exclusief Carrara White en rust het op speciaal gesmede wielen. Binnenin bestaat de traktatie uit een ongekende afwerking van enkel de allerbeste materialen waaronder uiteraard walnoten- en eikenhout, aluminium en zacht gelooid leder. Het oog voor detail is volgens de makers verbluffend en onovertroffen. Rolls-Royce wil daarin graag het schapenwol op de vloer niet ongenoemd laten. Om het gehoor te strelen is er een rijk klinkend audiosysteem ontwikkeld dat net als de auto zelf nog conceptueel is.

Wegdromen
Meer dan welke Rolls-Royce ook is de Ghost Six Senses Concept het uithangbord van comfortabel transport. Languit relaxen of wegdromen doet men op weelderige fauteuils. Ondertussen kan er genoten worden van een drankje uit de minibar voorzien van koelbox. De glazen staan al klaar om ingeschonken te worden. En terwijl op de geneugten van het leven wordt geproost kan men de wereld voorbij zien trekken door het grote panoramische zonnedak. Ik denk dat we het zesde zintuig hebben gevonden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model