Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Rolls-Royce Dawn Aero Cowling

Nieuws: Rolls-Royce Dawn Aero Cowling

Meer intimiteit in Rolls-Royce Dawn kost je een droomreis

07.08.2018

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dat geldt voor vele gelegenheden. Aan boord van een Rolls-Royce daarentegen…? Zeker in het geval van de open, 4-persoons Dawn zullen er momenten zijn dat twee inzittenden de gewenste max is. En dat mag dan iedereen weten, vindt ook Rolls zelf. Het merk vraagt hier echter wel een klein fortuin voor.

Had je kunnen verwachten natuurlijker; accessoires komen nooit goedkoop bij Rolls-Royce. Maar de tonneaucover, genaamd Aero Cowling, die het merk onlangs speciaal voor de Dawn presenteerde om er optisch een 2-zits cabriolet van te maken is pas echt gepeperd. Voor het achterdek wordt liefst € 26.369,- gevraagd. Geen geld voor de Rolls-Royce-rijder uiteraard, maar de normale sterveling zou van dit geld met gemak een super-de-luxe droomreis kunnen maken.

Binnen de arbo-wet
Of (een deel) van die torenhoge meerprijs ook te verklaren valt? Jazeker. Ten eerste is de Aero Cowling opgetrokken uit aluminium en carbon en vervolgens rijkelijk bekleed met het mooiste leder. Het is dankzij deze fijnzinnige materialenmix dat de speciale tonneaucover nog geen 20 kilogram weegt. Twee man zijn er dus niet per se nodig om van de Dawn een intieme ride te maken. En ook de 'arbo' hoeft niet uit te rukken. Iedereen blij.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model