Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Rolls-Royce Celestial Concept

Nieuws: Rolls-Royce Celestial Concept

Rolls-Royce Celestial met bijzonder dakhemel

09.09.2013

Deze conceptcar van Rolls Royce is een Phantom met lange wielbasis. Hij debuteert op de IAA en heeft een wel heel bijzondere hemelkledij. Met enkele honderden LED-lampjes wekt Rolls de impressie van een heuze sterrenhemel. Het kost maar liefst €10.000,-. Daar zal de klantenkring van de Engelsen vermoedelijk lak aan hebben.

De lampjes zijn voor de gelegenheid geschikt naar het firmament zoals dat er uitzag op 1 januari 2003 boven het Britse Goodwood. Niet geheel toevallig gekozen overigens want dat is het moment waarop de allereerste Phantom onder de vleugels van BMW werd afgeleverd.

Lak met glasschilfers
De dakhemel alleen is nogal mager als het om een concept gaat. Er is dus gekozen voor een donkerblauw interieur en een speciale lak met glasschilfers in dezelfde tint. De Spirit of Ecstacy is verlicht, het klokje in het interieur heeft echte diamanten op elk kwartier, het glaswerk in de picnicset heeft een speciale gravure, de centrale panelen in de velgen zijn specifiek voor het model gemaakt en natuurlijk zijn er sierlijsten die je alleen in deze conceptcar aantreft. Het laat nog maar eens zien hoe ver je als Rolls-Royce klant kunt gaan als het op specifieke aankleding aankomt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model