Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Zoe

Nieuws: Renault Zoe

Renault Zoe: alle prijzen en uitvoeringen

22.03.2012

Na de vanafprijs maakt Renault nu alle prijzen van de Zoe bekend. De elektrische auto staat vanaf september bij de dealers in de uitvoeringen Life, Zen en Intens waarbij de prijslijst start bij € 20.690,- voor de Renault Zoe Life.

Vol trots onthulde Renault op de Autosalon van Genève de Zoe. De Fransen laten met de Zoe zien dat elektrisch rijden een stuk betaalbaarder kan worden dan tot op heden mogelijk was. Met een prijskaartje dat begint bij € 20.690,- heeft de Zoe de prijs van een instap-Mégane.

Standaarduitrusting Zoe Life
Renault ZoeDe details van de Zoe kennen we inmiddels, maar wat je als koper krijgt op de verschillende uitvoeringen maakt Renault nu bekend. Het instapmodel Life beschikt onder meer over Renault R-Link waarbij een zeven inch touchscreen toegang biedt tot het TomTom-navigatiesysteem, het audiosysteem, je e-mail en inzicht biedt in een zeer uitgebreide boordcomputer. Het My Z.E. Connect pakket, waarmee op afstand via een smartphone of pc de informatie met betrekking tot het laadniveau kan worden geraadpleegd, is ook standaard evenals Z.E. Voice, een geluidsysteem dat voetgangers waarschuwt voor een naderende auto. De bestuurder kan kiezen uit drie verschillende geluiden: Pure, Glam en Sport. Automatische airco en een te programmeren voorverwarming/-koeling (standverwarming) van het interieur is ook op elke Zoe aanwezig.

Zen en Intens
De uitvoeringen Zen en Intens (beiden vanaf € 22.490,-) richten zich op twee uiteenlopende doelgroepen. Wie kiest voor de Zoe Zen krijgt een licht interieur, een speciale geurverstuiver en zowel een ioniseerapparaat alsook een vervuilingsensor om bacteriën te verwijderen en vervuilde stoffen buiten te houden.
De Zoe Intens daarentegen bevat juist het tegenovergestelde met een zwart interieur en een op sportiviteit gerichte styling. Een parkeerhulp is op dit model eveneens standaard. Zowel de Zen als de Intens worden tevens voorzien van een uitgebreid audiosysteem, handsfree card, 16 inch lichtmetaal (Aérotronic) en het My Z.E. Inter@ctive pakket voor het - via een smartphone of pc - activeren of stopzetten van het opladen vanaf afstand, het programmeren van het opladen vanaf afstand evenals het direct of op een later tijdstip inschakelen van de voorverwarming/-koeling van het interieur.

Batterijen huren
Voor elke Zoe ben je als koper gebonden aan het huren van de baterrij. De huurpijs begint bij € 79,- per maand voor 10.000 km per jaar en een looptijd van 36 maanden. Met die batterij is een actieradius van 210 km volgens de NEDC-methode te behalen. Renault geeft zelf echter eerlijk aan dat 150 realistischer is en zelfs slechts 100 km bij koud weer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model