Cabrio-Special 2009
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Wind

Nieuws: Renault Wind

Renault Wind nu ook als Gordini

04.02.2011

Renault breidt haar Gordini-programma uit met de Wind Gordini. Officiële informatie ontbreekt nog en zal korter naar de introductie in Genève worden vrijgeven. Deze beelden zijn dus al gelekt.

Na de Twingo RS Gordini, de Clio RS Gordini en de Gordini-uitmonstering van de Twingo 1.2 TCe is de Renault Wind Gordini de vierde in het ongetwijfeld steeds breder wordende Gordini-programma. De naam Gordini is terug en daar moet iedereen van weten en kunnen genieten volgens Renault.

Aankleding
GordiniIn het geval van de Wind Gordini is dit van een speciale exterieurbehandeling. Een van de mogelijke kleuren is uiteraard het Bleu Malte in combinatie met witte accenten. In de witte striping zit de 'G' van Gordini verwerkt. Ook in het interieur zul je accenten tegenkomen van het moderne Gordini die worden afgewisseld met details van aluminium.Motorisch is er keuze uit dezelfde varianten die we in het reguliere Wind-gamma tegenkomen: een 1.2 TCe met 100 pk en de 1.6 met 133 pk. Die laatste is dezelfde motor als in de Twingo RS Gordini.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model