Cabrio-Special 2009
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Wind Gordini

Nieuws: Renault Wind Gordini

Wind Gordini heeft prijskaartje

11.04.2011

Renault heeft de prijs van de Wind Gordini bekend gemaakt. De zomer mag nu echt beginnen!

De Wind Gordini is de meest smakelijke uitvoering binnen het leveringsgamma van de Renault Wind. De al kekke verschijning wordt opgeleukt met unieke lakkleuren, waaronder Gordini's Blue Malte en contrasterende striping voorzien van de hoofdletter 'G'. Een wielmaat van 17 inch is standaard.

RS-motor
Voorin de Wind ligt een 133 pk sterke 1.6 liter krachtbronIn het interieur tref je lederen bekleding en onder andere airconditioning alsmede wederom diverse accenten die verwijzen naar het vroegere Gordini. Onderhuids gaat dezelfde krachtbron als de Twingo RS schuil. Het betreft de 133 pk sterke 1.6 die de Wind in 9,2 seconden naar de 100 km/h brengt. De topsnelheid ligt op een hoogte van 201 km/h.

Prijs
Op de MINI Cabrio na, die ook nog eens veel duurder is, heeft de Renault Wind eigenlijk geen concurrentie. Door ook de Wind Gordini vervolgens een relatief bescheiden prijskaartje te geven van € 22.990,- denkt Renault dat hun guitige roadster een aardig deuntje zou mee moeten kunnen zingen vanaf deze zomer. In juni arriveert hij namelijk bij de dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model