Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Twingo

Nieuws: Renault Twingo

Renault Twingo in het nieuw gestoken

28.07.2011

De Renault Twingo heeft een facelift ondergaan waarbij we bijna van een compleet nieuwe auto kunnen spreken. In ieder geval visueel dan. Het is de eerste Renault die het nieuwe familiegezicht draagt en daarmee een voorloper voor Renault´s toekomst.

Het design van de vernieuwde Twingo doet duidelijk denken aan de serie conceptcars die Renault ons de afgelopen tijd heeft voorgeschoteld. Daarmee wordt duidelijk dat het Renault er serieus om te doen was om ons met deze conceptcars op te warmen voor het nieuwe design-DNA van het merk. Vaak zeggen fabrikanten dat wel, maar zien we er in de productiemodellen amper iets van terug. Niet bij de Twingo dus!

IAA Frankfurt
Details over de nieuweling wil Renault nog niet kwijt. We moeten het zelfs enkel stellen met een foto van de voorzijde. Wel laat Renault weten de auto tijdens de IAA in Frankfurt officieel te onthullen en ons dan ook alle details mee te delen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model