Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault TwinFun Concept

Nieuws: Renault TwinFun Concept

Mysterieuze Renault gespot

28.03.2013

Renault heeft te kennen gegeven dat ze meerdere projecten in de pijplijn hebben zitten. Dit blauwe monstertje, waar achterop TwinFun prijkt, is er daar een van. Maar wat is de precieze bedoeling van dit achterwiel-aangedreven autootje?

Deze foto's van een wel heel bijzondere Renault kwamen we tegen op de site km77.com. Het blauwe, maar kleine gevaarte werd gespot in de straten van Madrid tijdens een videoshoot, en heeft veel weg van de aangekondigde creatie van Ross Lovegrove. De designer heeft voor Renault immers een concept met dito achterspoiler ontworpen voor het Goodwood Festival of Speed. Of is het misschien een voorbode op de nieuwe Twingo RS? Het zou ook kunnen zijn dat het opgestane Alpine zich hiermee heeft bemoeid. Vanwege de kenmerkende blauwe kleur en het feit dat de auto over achterwielaandrijving beschikt is dit ook een optie. Afijn, we durven onze handen er nog niet voor in het vuur te steken.

TwinFun
Wat we zeker weten, is dat de mystieke Renault TwinFun heet, best rap is en dat de achterwielen worden aangedreven door een grommend blokje. Kortom, ondanks dat de TwinFun wat te vroeg ontsnapt is, weet Renault vooralsnog deze auto onder de pet te houden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model